Login/Registracija

“Bože, Dedićka, pa ti si stalno u nekom bolu” Voditeljka priznala da ume da zaplače i nije je sramota!

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić  otvorila je dušu za Blic i priznala da ume često da zaplače, kao i da je karijeru gradila na emocijama. 

„Pišem ljubavne romane uz koje žene i devojke plaču, radim emisiju “Balkanskom ulicom” koja je bazirana na trenucima tuge i sreće koji su obeležili nečiji život i ja zaista ništa pametno nisam uradila za ovih 30 godina karijere, ali mnogo toga emotivnog jesam“ priznala je Vesna, dok je na pitanje da li često plače odgovorila:

„Plačem samo na lepe stvari i to meni bliski ljudi znaju. Kada je problem, onda ne plačem, kad sam tužna, sledim se, ali na dobrotu, plemenitost, na lepu pesmu i neki gest umem da se rasplačem i nije me sramota“.

……

Kao i svaki samohrani roditelj i uspešna žena suočavala se sa brojnim životnim problemima i izazovima, koji su je samo učinili jačom.

„Jedna sam od onih koja i kada ima najveće probleme voli da izađe iz kuće. Neki dan sam prijatelju rekla: “Znaš, kad imaš problem, kada čovek oseća emotivnu bol, treba izaći negde”, a on mi kaže: Bože, Dedićka, pa ti si stalno u nekom bolu“,  iskrena je Dedićka. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić