Borila se kao samohrana majka, ništa joj nije išlo u životu, a sad je rešila da SVE PREOKRENE (VIDEO)

Sudbina se sa svima nama poigrala bar jednom u životu. Svi smo imali teške trenutke, dešavale su nam se situacije i stvari koje nismo mogli da kontrolišemo. Jednu od takvih priča javno je ispričala takmičarka šoua “Nikad nije kasno” Milena Jovanoska, samohrana majka iz Prilepa koja je dugo godina pokušavala da se zaposli, ali I da ostvari svoj san da peva na velikoj sceni. Sa nedaćama I problemima sama se borila kroz život, ali vedar duh nikad nije izgubila.

„Imam sina od jedanaest godina. Otac nažalost nije priznao svoje dete, uostalom i ne mora. Jedanaest godina  moje dete je moja svetla tačka, moja radost, moja kopija“, ispričala je Milena koja se dugo godina borila da nađe posao u struci. Iako je po zanimanju negovateljica, ona nikad nije uspela da se zaposli.

„Ne znam koliko puta sam aplicirala za posao i ništa. Niko ne može da razume da samohrani roditelji moraju da budu prvi na listi za zaposlenje“, rekla je Milena u emisiji, dok je za grand.online otvoreno pričala o svom životu i otkrila zašto se lavovski bori za ostvarenje svojih snova.

Ceo intervju sa Milenom pogledajte u videu:

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić