Login/Registracija

BORBA OD POČETKA: Kumovi Dragane Katić ŽELELI JEDNO, a onda se njena majka SUPROTSTAVILA

Jedna od najlepših voditeljki Dragana Katić već decenijama krasi male ekrane, ali za mnoge detalje iz njenog privatnog života javnost gotovo da i ne zna. 


Dragana neretko govori o o svom privatnom životu i uvek je isticala da je imala divno detisnjstvo u Beogradu, a i da su za to zaslužni njeni roditelji na koje je veoma ponosna. 

– Rođena sam u krugu dvojke- rekla je Dragana.

Iako mnogi misle da su od samog početka njeni roditelji znali kakvo će joj ime dati, voditeljka je jednom prilikom ispričala da to baš i nije bilo jednostavno, a sve zbog kumova koji su imali drugačiji plan. 

-Moji kumovi su želeli da se zovem Ilinka jer sam rođena 2. avgusta na praznik, ali mama je želela samo to ime. Kada je ostala trudna rekla je želim da imam devojčicu i da se zove Dragana. Na kraju sam dobila ime Dragana i majka je bila prezadovoljna, ja sam jedinica i odrastala sam uz veliku ljubav svojih roditelja – ispričala je Dragana u emisiji „Iz profila“.


Vrednosti koje su njoj usadili njeni roditelji danas se trudi da prenese na svoja dva sina na koje je izuzetno ponosna. Nije lako biti samohrana majka dva muška deteta, ali se Dragana odlično snašla u tome, a blizanci Boban i Bojan danas su momci za primer.

– Nikada ništa od njih nisam krila niti sam koristila onu čuvenu roditeljsku rečenicu, za koju mislim da je pogrešna i potcenjivačka „Mali si da bi razumeo“. Sve može da se objasni, uz primere koji su detetu bliski. Danas su obojica stabilni, mladi ljudi, koji veruju u svoje stavove, jer sam im dala prostora da ih razviju- objasnila je voditeljka.


Detalje iz njenog privatnog života pogledajte u videu ispod:

Foto: :Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: G. Online