Login/Registracija

„BOCKAM KAO AMATER“ Urnebesna i poučna priča Žike Jakšića zbog koje ćete LITI SUZE (VIDEO)

Navikli smo da nas Žika Jakšić svake nedelje zasmejava svojim anegdotama i dogodovštinama, a u ovonedeljnom izdanju „Nikad nije kasno“ to je učinio pričom o „bockanju“.

Naime, u razgovoru sa podrškom takmičara koja je medicinski tehničar i bavi se lečenjem kože i kose, domaćin emisije i tvorac popularnog TV formata pokušao je da objasni gledaocima da je veoma važno da stručnim licima prepustite negu lica. Međutim, razgovor je krenuo u drugom smeru.

– Čuo sam da izlazi neki novi zakon gde ovo bockanje više ne može da radi ko hoće?! – konstatovao je Žika, na šta mu je ćerka takmičara rekla da to nikad nije ni smelo da se radi, kao i da su medicinari izričito protiv toga.

– Tako je, treba stručni ljudi da rade. Oni čuli tu im para, tu ce bocka, kupili ono i bockaju po ceo dan i nagrde žene. Cirkus živi kad vidiš na ulici, ni na šta ne liči. Vodite računa gde se bockate, samo da bude kontrolisano – poručio je on, a Zorica Brunclik se odmah nadovezala i pitala:

-Jesi ti mislio da treba da se bocka na pravo mesto ili prave ličnosti?

Jakšić je odgovorio da treba na pravo i u pravo mesto, što je nasmejalo sve u studiju, a njegov saborac Saša Milošević Mare odmah je stao „u odbranu“ svog kolege. 

– Žile je svašta video u svom životu – pravdao ga je Mare, a Zorica dodala da je sreća što Jakšić nije počeo time da se bavi. 

– Moram prvo da završim kurs. Trenutno sam na obuci, imam dobre učitelje, tj učiteljice, ja se prvo vežbam i kad budem dobio diplomu, onda ću da kažem da sam ja profesionano zadužen za bockanje – kroz osmeh je odgovorio, pa nastavio:

– Ja sad bockam kao amater, a kad budem postao profesionalac, to ću da naplaćujem!

Kako se završila priča o „bockanju“ pogledajte u videu. 

……

POGLEDAJTE I

Žika Jakšić: „Ljubav je jedina formula ka večnoj mladosti“ (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić