Login/Registracija

Bivši muž joj je stalno govorio da ne vredi, a sad ga je OZBILJNO demantovala i zablistala na sceni

Mirjana Derek imala je veoma težak život i brak u kom je preživljava psihičku torturu (VIŠE O TOME OVDE), što je priznala u prvoj emisiji šoua „Nikad nije kasno“. Međutim, ova takmičarka rešila je da bolan period života ostavi iza sebe, prijavi se za takmičenje pevača veterana i ostvari svoj san.

POTRESNA PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: Bivši muž je vređao i omalovažavao, u 50-oj godini našla ljubav svog života 

U drugom krugu takmičenja ova pevačica iz Austrije predstavila se pesmom „Težak je ovo život“ od Zorice Brunclik, a njen nastup i izgled svi u studiju su pohvalili.

„Svaka čast. Izgledate prelepo. Čula sam u prilogu da Vam je bivši suprug stalno govorio da ne vredite. Ja tvrdim da vrlo vredite, da divno izgledate i sjajan ste nastup imali večeras“, rekla je mlada glumica Ivana Dudić, dok joj je Dženan Lončarević čestitao na nastupu.

U revijalnom delu takmičenja Mirjana je zajedno sa prijateljem Danijelom otpevala narodnu pesmu „Blagujno dejče mori“, a njihov nastup oduševio je sve.

„Moram da kažem da je genijalni utisak bolji sad nego u prvom krugu. Kao da si se sad malo oslobodila“, konstatovao je Mare, a takmičarka se složila s njim i rekla da je konačno i ona uživala u svom nastupu.

POGLEDAJTE I

TUŽNA PRIČA UČESNICE NIKAD NIJE KASNO: Muž mi je govorio da ne vredim, svake godine je bilo sve gore (VIDEO)

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić