Login/Registracija

Bivša veteranka PREPLAVLJENA emocijama: „Zahvalna sam i privilegovana što te imam“ (FOTO)

Nekadašnja učesnica takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Maja Marinković danas ima veliki povod za slavlje.

Ona ne krije sreću i radost, pa se tako oglasila na društvenoj mreži Instagram i uputila emotivnu poruku koja je rasplakala mnoge.

Naime, njena ćerka danas slavi rođendan, a Maja je naslednici uputila najlepše reči, a priznala je da je zahvalna što je ima.

-Bezuslovna, najčistija ljubav šta je-naučila me je ona. Moja predivna devojčica, danas joj je rođendan. Ja sam zahvalna Gospodu i životu, i srećna i privilegovana što sam tvoja mama, Angelina – napisala je ona, a u komentarima su samo prsotizale čestitke njenih pratilaca.

Podsetimo, tokom učešća u popularnom takmičenju Maja je imala podršku mnogih javnih ličnosti, među kojima su i velike zvede, a sa nekima je i danas u konaktu. Pevačica je o tome nedavno govorila za Grand, pa je priznala:

– Maja Odžaklijevska je jako ponosna na mene, a ja sam mnogo srećna što kaže da sam njen dostojni predstavnik i naslednik. Ona mi je ogromna podrška, mada bilo je tu još velikih imena koji su mi bez ikakve sujete bili tu. Ja sam imala neku osnovu kada je pevanje u pitanju, a Maja mi je sve to nadograđivala- otkrila je pevačica nedavno u emisji „Grand Magazin“.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković