Login/Registracija

Bivša takmičarka UŽIVA SA BEBOM i najavljuje POVRATAK U OSMOJ SEZONI: “Već se pripremam za ŠOU“

Bivša takmičarka Alexandra Kežić pre par meseci postala je mama prve bebe šoa “Nikad nije kasno“!

Na Grandovu scenu stala je hrabro u sedmom mesecu trudnoće kada je i pokazala stomak, koji je do tada vešto krila od članove ekipe ove emisije. Ova vest obradovala je sve, a najviše samu Aleksandru koja nije očekivala da će joj se u petoj decenij života desiti neopisiva radost.

Prvo sam bila iznenađena, nisam znala da ću moći da ostanem u drugom stanju zbog bolesti a onda sam se pitala da li ja to uopšte želim jer sam imala druge planove. Šok je prošao i sada je sve kako treba– rekla je tada.

25. maja na svet je donela devojčicu kojoj je dala ime Nika, a sada ponosna mama otkriva kako se snašla sa bebom i kako provode ove letnje dane.

– Nika je super, skroz je zadovoljna i vesela beba, uživam u svakom trenutku sa njom– rekla je Alex i dodala:

– I ja sam odlično, porodično se spremamo za dugo čekani odmor. U nedelju letimo za Hrvatsku, idemo u Metković do mojih a ond malo i na more u Orebić. Čekali smo da malo padnu temperature da bismo mogli da uživamo sa bebom. Još uvek je jako mala da bismo je vodali po vrućinama.


Iako kod kuće ima dvomesečnu bebu, lepu Alexandru to ne sprečava da se u slobodnim trenucima posveti sebi i svom izgledu, pa smo tako na društvenim mrežama mogli da vidimo da takmičarka svakodnevno vežba u teretani.

– Na svom izgledu i liniji već radim punom parom, jer se prvenstveno osećam dobro. Ipak imam 43 godine, nije malo, i više ništa ne ide samo od sebe kako je znalo ranije dok sam bila mlađa (smeh)– objasnila je.

Kako je u sedmoj sezoni takmičenja pokazala zavidan pevački talenat, koji zbog dolska bebe na svet nije mogao da zablista u finalu, autor emisije Žika Jakšić odlučio je da raspusti Alex na bolovanje, uz obećanje da će se vratiti u osmoj sezoni i nastaviti sa takmičenjem iz kruga do kog je stigla. A kada se sa Žikom nešto dogovorite, to mora biti realizovano.

– Naravno da se vraćam u novoj sezoni tako da su pripreme za šou već počele! Želim da budem na visini zadatka kada se vratim na veliku scenu i da opravdam ukazano poverenje. Kako glasom tako i izgledom- zaključila je Kežićeva za naš portal.

Foto: Privatna arhiva/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac