Login/Registracija

„BIO MI JE I OTAC I BRAT“ Danica Krstić i dalje ne može da preboli njegov odlazak (VIDEO)

„Izbor za pesmu Evrovizije 2022“ je i dalje jedna od najaktulenijih tema, a mnoge javne ličnosti priznale su da Konstraktinu pobedu nisu očekivali, baš kao i naša nekadašnje predstavnica na ovom prestižnom takmičenju Danica Krstić.

– Meni je super zanimljiv odabir naroda prvenstveno i fascninanto mi je što je toliko poruka baš od naroda otišlo za Konstraktu. Iznenađena sam, ali pozitivno, jer to obično ne bude tako. Retko kada prođe konceptualna umtnost, uvek budu neke vesele pesme gde su mlade dame sa super scenskim nastupom, ludim kostimima, gde je sve famozno. Tako da niko se nije nadao da će to biti baš Konstrakta do kraja prvog polufinala, čini mi se- istaka je pevačica.


Anegdota iz Lisabona te čuvene 2018. godina sa grupom „Balkanika“ bilo je mnogo, a pojedine će, kako kaže, zauvek pamtiti.

– Bila je velika ekipa u pitanju, nas šestoro je bilo na sceni. I svi smo imali neke svoje probleme, da li privatno ili poslovno, ma svi smo bili nekako čudni, ali smo uspeli na kraju da se čupamo time što i posle napornog dana, simanja i intervjua, sednemo u sobu i  pevamo ili pričamo viceve, plačemo onako svi zajedno na gomili. Bilo je svega stvarno-  prisetila se pevačica.


Pre godinu dana naša zemlja ostala je bez vrsnog umetnika Sanje Ilića o kome Danica i danas priča sa suzama u očima. Kako je priznala za naš portal svakodnevno se seti svojih početaka i odrastanja uz Sanju.

– Ne mogu ništa da izdvojim jer sam ja doslovno odrasla uz Sanju. Ja sam sa samo 16 godina ušla u „Balkaniku“, kao najmlađi njihov član ikada. Moj tata je hteo da ja pevam u „Balkanici“  još sa trinaest godina, ali Sanja mu je u tom trenutku rekao da sačeka da ja napunim bar osamnaest. Međutim, ipak već sa šesnaest Sanja je bio u redu sa tim da pevam u tom sastavu. Prošli smo previše svega i lepog i ružnog, i dobro i lošeg. On je uvek svima nama bio i otac, i brat, saradnik, šef ma sve. Meni je najteže kada krenem bilo gde po Srbiji, a pomislim da smo sve zajedno obilazili, gde god da krenem nešto me veže i seća na njega. Mnogo vremena mi je trebalo da pričam o ovome, a da ne plačem. Bitno  je da se mi njega sećamo na veoma lep način i da poštujemo to što je ostavio iza sebe- ispričala je za naš portal.

Šta je Danica još sve otkrila pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović/ T. Bogavac