Login/Registracija

„Bilo je tesno, nismo se složili“ Glumica saopštila odluku žirija i obratila se Žiki: „KO SI TI?“, Jakšić joj je ODGOVORIO nikad BOLJE

IMG 1206

U jedanaestoj po redu epizodi šoua „Nikad nije kasno“ dogodio se rolerkoster emocija i muzičkih žanrova, a dodatnoj zabavi, osim veterana i standardne ekipe takmičenja, doprineo je i žiri u sastavu Jelene Gavrilović i Dragana Kojića Kebe.

Iako je delovalo da je glumica bila veoma oštra u ocenjivanju kandidata, zapravo je vrlo dobro znala šta radi. Ipak, u jednom se nije složila sa ostatkom ekipe, a to je i dokazala na samom kraju emisije.

IMG 1326 1

Nakon fantastičnih predstavljanja veterana, došao je red na deo koji gledaoci, pa i žiri najmanje vole, a to je proglašenje kandidata koji idu u sledeći krug.

-Mi se nismo složili baš najbolje, ali dobro. Jedan kandidat nam je bio približan svima, ali stvarno je bilo tesno i teško odabrati – rekla je Jelena, a zatim saopštila da u naredni krug idu Oliver Roland, Miglena Nikolova i Marina Antonijević, dok su preostala tri kandidata Nenad Bogdanović, Grujica Nikolić i Miša Šikman čekali odluku publike u studiju, kao i trenutak da čuju ko od njih ide na Fejsbuk glasanje.

IMG 1771

Dok su čekali, lepa glumica poželela je da im se obrati i obrazloži svoje oštro komentarisanje, ali i da im savet za dalje bitisanje na sceni.

-Ništa lično, to nama stalno govore kad odlazimo na kasting. Mislim da ste svi sjajni, fenomenalni i oni koji su prošli dalje, oni koji će ostati. Treba da se borite, jer muzika nije trka na sto metara, već to je jedan maraton. Drago mi je što sam večeras bila svedok vašeg talenta i vašeg umeća – poručila je Jelena, a Keba dodao da zaista svi takmičari vrede.

-Ovo je bila fenomalna emisija, ja sam uživao. Sve se sklopilo u neku lepu energiju. Jelena, hvala ti što si bila u emisiji, stvarno mi se dopada tvoja energija – rekao je Jakšić, a glumica ga raznežila stihovima:

-Ko si ti što si skriven plaštom noći dokučio mojih tajnih misli tok!

IMG 1582 1

Žika je istakao da su svi željni lepih reči, a zatim svojom odlukom sve šokirao.

-Gledajte sad magiju. Toliko si me takla, raznežila, dovela me u jedno stanje gotovo do suza. Odlično radiš svoj posao. U ovom stanju se sad okrećem i ne mogu da se rastanem ni od jednog od vas, jer ste zaista fenomenalni. Koristim moju priliku da objedinim sve, ajmo svi na binu – izjavio je Jakšić, što je sve kandidate obradovalo, budući da su svi prošli u drugi krug.

IMG 1786
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić