Login/Registracija

Bila je nežno, ali nestašno dete, prava muškarača, a danas je udata za jednog od najuspešnijih ljudi na estradi

Suzana Jovanović, pevačica i supruga najmoćnijeg čoveka na estradi Saše Popovića, ponosna je na svaki segment svog života, pogotovo na detinjstvo provedeno u selu Ralja nadomak Smedereva. Nikada se nije stidela svog porekla i odrastanja u radničkoj porodici i maloj sredini u kojoj je vremenom razvila pravi takmičarski duh, odrastajući sa dečacima. 

Iako je još kao plavokosa devojčica, krupnih plavih očiju odavala utisak nežne osobe, Suzana je bila sušta suprotnost, a gostujući u emisiji „Iz profila“ priznala je da se ponašala kao prava „muškarača“.

„Dugo sam bila stidljiva, ali kasnije sam najviše volela da se igram i družim sa dečacima. Volela sam da igram fudbal i između dve vatre. Bila sam jako nestašna i to me puno koštalo. Imam puno ožiljaka na nogama i pamtim svaki od njih. Svih nestašluka se rado sećam“, ispričala je svojevremeno Suzana.


Iako je bila jedino dete u porodici Jovanović, Sazana je priznala je da nije bila razmažena, ali je volela da se takmiči sa drugom decom, te je i dan danas drži takmičarki duh.

Njen talanat za muziku prvi je primetio njen nastavnij muzičkog. Kaže da je uočio da je „grlata“, ali talentovana, a u osnovnoj školi znala je da kaže vršnjacima: „Videćete vi kada ja budem poznata“. 

Muzikom je počela da se bavi već sa 15 godina, pevala je na svadbama, ispraćajima i krštenjima, gde su je uočili šefovi nekoliko velikih orkestara toga vremena. Prvu pesmu snimila je na nagovor Bore Dugića, a od tada do danas je snimila 10 albuma i objavila nekoliko singlova. Danas je u srećnom braku sa najuspešnijim čovekom na estradi, ima dvoje dece Aleksandru i Danijela i retko se pojavljuje u javnosti. 

Top 10 stvari koje niste znali o Suzani Jovanović (VIDEO)

Ukoliko ste propustili da vidite Suzaninu životnu priču, učinite to sad klikom na link. 


POGLEDAJTE I
Autor: I. Ankić