Bila je depresivna i nemoćna što ne može da dobije dete, a onda je počela da peva i njen život se PROMENIO (FOTO)

Jedan od interesantnijih nastupa u šouu „Nikad nije kasno“ imala je Slađana Popović (54) zvana Šveđanka (54) iz Geteborga. Ova takmičarka ispričala je svoju životnu priču, da je sadašnjeg supruga upoznala u svojoj 41. godini, kao i da je godinama bezuspešno pokušavala da dobije dete. Nakon saznanja da ne može da rodi, niti da usvoji dete, Slađana je zapala u depresiju, a onda je odlučila da se posveti muzici i počne da peva.

f994b73c44c487d4c9d3088b24a81ede3ccb6329

„Mi smo sve pokušavali,čak i da usvojimo dete, ali nismo mogli“, rekla je Slađana koja je na nagovor supruga u 46-oj godini počela da peva. Skoro dva meseca provela je u rodnom mestu u Srbiji gde je sa lokalnim muzičarima učila da peva.

Inače, danas pored muzike Slađana uživa u tome da pomaže roditeljima koji nemaju sredstava za školovanje dece, a brine i o napuštenim životinjama.

U takmičenju veterana predstavila se pesmom „Mile voli disko“ od Lepe Brene, a već na prve taktove ceo studio je bio na nogama.

50ea03c63c04a19bb4a9f5a43d54aa56deedd354

„Baš Vam je legla ova pesma. Čestitam Vam, uživajte u muzici kao što uživate u deci, životinjama, mužu, Švedskoj“, prokomentarisala je Neda Ukraden, dok je Predrag Smiljković dodao da se videlo po reakciji publike kako je pevala.

„Vidi se Vaša ljubav prema muzici i da je način na koji to izvodite zaista sjajan“, dodao je Saša Milošević Mare.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić