Login/Registracija

Bajka u domu pevača: Ovaj doček provešće kod kuće, a o svemu odlučuje JEDNA OSOBA (FOTO)

Finalista pete sezone takmičenja veterana, Saša Milovanović Šasi, u muzičkim vodama nalazi se decenijama unazad, a oni koji su tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih posećivali čuveni budvanski “Trokadero“ pamte Šasija kao izvođača na čijim se nastupima tražila karta više. 

Nakon finala, Saša nije časio ni časa, već izbacio fenomenlanu pesmu “Zlatiborski uranci“ a sve o njoj i spotu koji je rađen, kao i daljim planovima, pogledajte OVDE.

Destinacija na kojoj radi svake zimske sezone jeste najsunčanija srpska planina, Kopaonik, a ovaj doček nove godine, neće biti isti kao prethodni, jer pevač planira da ga provede u krugu porodice zbog odlaganja nastupa posledicom korona virusa.

Dane u Kragujevcu posvetio je najmlađem članu porodice, ćerkici Isidori, sa kojom je vredno radio na novogodišnjoj dekoraciji doma. Jelka je okićena i spremna za najluđu noć, sa svih strana dnevnog boravka vise lampice, a pokloni se pripremaju danima unapred. Tata je za svoju mezimicu spreman da učini sve, pa joj je dopustio da umeša prste u kićenje, i odluči kako bi šta trebalo da izgleda.

POGLEDAJTE I:

Maja Marinković dočeke nove godine provodila je radno, i nijedan poklon nije lepši od “Mama, volimo te“ (FOTO)

Foto: Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac