Login/Registracija

BACIO GA U VATRU: Žikin poziv promenio sve (VIDEO)

Aleksandar Sofronijević danas je održao obećanu reč, da će u saradnji sa orkestrom stvarati što više autorske muzike u svom studiju.

Sofra je predstavio novi instrumental pod nazivom  “Balkanska igra“ u kom dominiraju zvuci harmonike i frule, dok savršen kontrast daju bubnjevi i bas gitara.

Ono što je najzanimljivije jeste spot, u kome je Sofra uspeo da spoji nespojivo– svoje prijatelje i poznanike, sa mladim zvezdama “Granda“, poznatim voditeljem i najvećim imenima iz sveta rok muzike.

Tako u kadrovima možete videti Žiku Jakšića, braću Jelić iz “Yu“ grupe, Đuleta frontmena “Van Goga“, Zlog pevača Lazovića, ali i Muharema Hadrovića prošlogodišnjeg finaliste “Zvezda Granda“, koji su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu muzičara za učestvovanje u ovom projektu.

Celokupna radnja spota dolazi iz mašte Sofrine lepše polovine, voditeljke Sanje Ćulibrk koja je pored Dragana Jereminova bila zadužena za režiju.

– Ovo je naša“balkanska igra“ onako kako mi to volimo da sviramo. Znam da ćete uživati i slobodno nam pišite komentare. Mnogo bih se zahvalio kolegama koje su učestvovale u snimanju spota, i naravno Žiki koji je imao vodeću ulogu– poručio je harmonikaš.

Pokušajte da ne zaigrate dok slušate ovo, slobodno možemo reći, umetničko delo:

Autor: T. Bogavac