Login/Registracija

Azzaru pobeda IZMAKLA za DLAKU, a da li je razočaran? Vicešampion iskreno o glasanju stručnog žirija

Iako su mnogi očekivali da će Omer Karalić zvani Azzaro, odneti pobedu u ovogodišnjem serijalu „Nikad nije kasno“, budući da je od početka važio za favorita, ona mu je u finalnoj noći izmakla za dlaku. 

Amar Čengić Čenga preuzeo mu je titulu najboljeg i u velikom finalu šoua veterana proglašen pobednikom od strane stručnog žirija, dok je Azzaro zauzeo visoko drugo mesto. 


Mada su se pojedini finalisti razočarali plasmanom koji su zauzeli u finalu, Azzaro definitivno nije jedan od njih. 

– Razočaran? Nikad, jer drugo mesto, naravno ko ume da ga ceni, slobodno može da se smatra kao pobeda, barem ja dožiljavam kao pobedu. Srećan sam i ponosno prihvatam vicešampionsko mesto, pogotovo što sam od stručnog žirija čak 5 puta dobio po 12 poena. Čast je dobiti poene od renomiranih zvezda kao što su Halid Bešlić, Tijana Dapčević, Željko Samardžić, Milica Todorović, Saša Milošević Mare, zato ne mogu biti razočaran i nisam – izjavio je Omer i dodao da njegovo vreme tek dolazi. 


Sa učešćem u takmičenju veterana dobio je motivaciju da hrabro krene ka ostvarenju mladalačkih snova, te u narednom periodu priprema brojna iznenađenja za svoje fanove i publiku koju je stekao u „Nikad nije kasno“.

– Više nema stajanja, ne smem stati, gruvam dalje jer to dugujem i sebi i publici i kompletnoj ekipi koja realizuje emisiju. Prvenstveno želim na svemu da se zahvalim Žiki Jakšiću, producentu Ivanu, svim članovima žirija koji su bili u takmičenju i celoj ekipi koja stoji iza kamera, a posebno publici koja je tokom deset meseci takmičenja bila uz mene – s osmehom je poručio Omer. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić