Login/Registracija

Anja Mit kaže za sebe da je HRABRA I ODLUČNA i otkriva zašto ne razgovara sa kolegom Stefanom Buzurovićem van scene! (VIDEO)

Glumica Anja Mit, čest je i rado viđen gost u emisiji ,,Nikad nije kasno“, a kako je predstava ,,Raj na zemlji“ postigla ogroman uspeh kako u zemlji tako i van njenih granica, popričali smo sa njom o utiscima i očekivanjima.


,,Maštala sam o ovom uspehu, i mnogo sam srećna što ide tom brzinom, jer je obično potrebno godinu dana do dve da predstava zaživi a naša je posle premijere odmah, i baš je bila medijski propaćena“ počinje Anja. Kada smo je pitali koje sličnosti ima sa Evom, glavnim likom predstave, rekla je ne mnogo, jer Eva dolazi iz manjeg mesta: ,,Ljudi koji dođu iz manjih mesta su borbeniji a mi iz Beograda smo nekako uljuljkani..ali hrabra sam, odlučna i dobrodušna kao ona“.

Ne krije da je iznenađena koliko je video na kome peva ,,Sitnije Cile“ popularan i gledan, iako je u početku  Žika Jakšić smatrao da to nije pesma za nju jer je više za zabavnu muziku. 


Kada je reč o odnosu sa kolegom iz predstave lepa glumica kaže: ,,Ja sa Stefanom van scene ne razgovoram, pošto toliko vremena provodimo zajedno“  i dodaje- ,,Šalu na stranu, po ceo dan smo zajedno, putujemo zajedno, toliko toga ispričamo, prosto smo se navikli, i čujemo se i za šta treba i za šta ne treba“.

Za kraj nam je otkrila za šta ona misli da nikad nije kasno, a vi ceo intervju pogledajte klikom na video ispod.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac