Ana Bekuta izmenila tekst pesme, Žika Jakšić sluša i ne veruje: „Ovo mi niko nikad nije otpevao“ VIDEO

Prošlonedeljna emisija „Nikad nije kasno“ bila je zaista posebna, ne samo što je šou dobio finaliste nakon devet meseci, već zato što se mikrofona latila i Ana Bekuta.

Numerama „Imam jedan život“ i „Zlatiborske zore“ podigla je ceo studio na noge, a posebno je dirnula Žiku Jakšića kada je promenila tekst pesme.

-Jedna od najboljih pevačica u celom regionu- rekao je Žika, a sreću što je upravo ona u žirijskoj stolici nije mogla da sakrije ni voditeljka Dragana Katić.

-Ana je otvorila prvo polufinalno veče šoua „Nikad nije kasno“. Čekali smo je šest godina- konstatovala je Dragana.

ana bekuta imam jedan život uživo
ana bekuta imam jedan život uživo

Kako je rekla, imala je mnogo obaveza u „Zvezdama Granda“ zbog čega nije mogla ranije da bude deo šoua „Nikad nije kasno“.

-Ja sam u onom drugom žiriju zauzeta, prezauzeta znate, ali volim da gledam vašu emisiju i volim što ste me zvali. Ko ti je Žiko pevao pesmu ‘Imam jednog Žiku da ga volim’- kroz osmeh je rekla Bekuta, a Žika je ponosno dodao:

-Ti srce moje, niko nikad do sad. Mislim to mi šapuću na uvo, ali mi ne pevaju (smeh)! Ana spada u red mojih najomiljenijih pevačica i hvala ti što si baš ti otvorila emisiju i unela pozitivnu energiju.

ana bekuta imam jedan život uživo

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović