Login/Registracija

Amar Gile OTKRIO KO NAJVIŠE PLAČE NA NJEGOVIM NASTUPIMA: „Oni su posebni ljudi“

Od kada je pobedio u „Zvezdama Granda“, karijera Amara Gileta ide samo uzlaznom putanom. Pored mnogobrojnih hitova koje publika obožava, vole ga i zbog njegove prisebnost.

Osim glasa niko nije imun ni na njegovu emociju, pa već na prave taktove na njegovim nastuima publika uživa u svakoj sekundi do samog kraja.

Nedavno je objavio numeru „Stari ja“, koja kaže u potpunosti opisuje njegov život.

– Mene ništa nije promenilo, ja sam isti čovek i nakon te pobede volim ljude družim se, pare me ne interesuju.Ostao sam da živim u Kaknju družim se sa ljudima i jednostavno lepo je tako. Ne gledaju me kao zvezdu– ispričao je u emisiji „150 minuta“.

Ima publiku širom Balkana, ali dok u Srbiji vole da se vesele uz njegove pesme, kaže kako je u Makedoniji publika drugačija.

– Makedonci su posebni ljudi. Oni vole emociju, vole da slušaju, plaču kada ja pevam, slični su im i Bugari– otkrio je Gile.

Prvi red na njegovim nastupima kao da je rezervisan za dame, budući da važi za jednog od najvećih miljenika nežnijeg pola.

– Ja sam ti iskren tip, nisam ja sad neki lepotan da se one guraju, ali eto ima, bude takvih slučajeva, ali ne previše– rekao je nedavno za naš portal.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić