Alen Ademović pokazao neverovatan talenat: Svi su mislili da je truba, a kada su videli šta radi nisu mogli da veruju: „Živa legenda“ (VIDEO)

ALEN ADEMOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 46 ok

Na spektakularan način, Alen Ademović otvorio je prethodnu emisiju „Nikad nije kasno“, u kojoj je publiku i gledaoce razdrmao svojim talentom.

Ademović je poznat kao neko ko je izuzetno muzički nadaren, a ovog puta sve je oduševio kada je svojim glasom oponašao zvuk trube koji zvuči identično kao originalan instrument.

Tokom prvog minuta nastupa, u studiu je vladao muk dok je publika pomno slušala izvođenje koje je ispraćemo gromoglasnim aplauzom.

ALEN ADEMOVIC NNK SNIMANJE 22032023 FOTO MUNJA 62 ok 1

„Kakav talenat“, „Ovo ne može svako“, „Dečko za medalju“, samo su neki od komentara koji su se čuli iz publike.

Nakon sjajnog uvoda usledila je pesma „Kafanizacija“ koja je sve podigla na noge, a koju je radio Saša Milošević Mare.

-Bravo, za našeg Mareta koji je pisao ovu pesmu, bravo za orkestar kako su momci svirali. U ovoj pesmi se kaže da su u kafani svi ista nacija. Ja mogu da kažem da smo mi ovde u emisiji svi ista nacija, kažem to svim ljudima koji žive na prostoru regiona. Ima stvari koje nas dele, svi imamo svoje države, ali ima mnogo toga što nas spaja, pre svega je to muzika. I sa ove scene ide poruka da je u kafani sve veselo i lepo – rekao je Žika nakon Alenovog pevanja.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić