Login/Registracija

Aleksandra Prijović priznala oko čega se SVAĐA sa Filipom, pa otkrila u kakvim je odnosima sa Brenom

Nakon izdavanja albuma, Aleksandra Prijović je ovog leta neumorno radila, pa nije imala mnogo vremena za odmor, a posebnu radost pripredila je publici kada je najavila i veliki beogradski koncert.

Imajući u vidu da nema puno slobodnog vremena zbog posla, mnoge zanima kako pevačica uspeva da uskladi porodičan život i brigu o sinu sa estradnim obavezama.


Njen odnos sa suprugom i članovima njegove porodice oduvek je intrigirao javnost, a ona je sada otrkila i oko čega supružnici, zapravo, imaju nesuglasice.

– Svađamo se oko pesama samo, radio mi je melodiju i tekst za pesmu „Zvuk tišine“. Bilo je jako naporno! Svađali smo se dosta, ali naravno da to sve iz obostrane želje bude što bolje. Ispalo je super, i uvek sam govorila da njemu najviše verujem. Otkada se zabavljamo, on mi najviše pomaže – ističe pevačica.


U medijima se mnogo govorilo da je Filipova porodica dosta uložila u njenu karijeru, a Prijovićka na to kaže

– Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala. Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina i tako sam vaspitana i naučena. Trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome ništa nisam dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila.

BONUS VIDEO: 

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković