Login/Registracija

Aleksandra Mladenović joj bila TALIJA i prizvala ČUDO: „Sve se promenilo, oči mi SIJAJU“ (VIDEO)

Kad je prvi put kročila na scenu šoua „Nikad nije kasno“, samohrana majka i pevačica Vesna Damnjanović želala je samo da peva na velikoj sceni i ostvari svoj davnosanjani san. Ali se nije nadala da će joj se život potpuno promeniti i da će joj baš Aleksandra Mladenović biti talija. 

U ovonedeljnoj emisiji otkrila je da joj je pevačica čak dva puta donela sreću, prvi na poslovnom, a drugi put na ljubavnom planu. Udeo u tome imao je i Žika Jakšić koji je prethodnoj emisiji objavio konkurs za budućeg momka, nakon čega su društvene mreže eksplodirale od bračnih ponuda. Ali se u međuvremenu desilo čudo, jer se nakon nekoliko godina samoće takmičarka zaljubila i to u petoj deceniji.

Za Grand Online govorila je o iznenadnoj ljubavi i priznala da li je Jakšić uticao na poznanstvo sa novim partnerom. 


– Nije Žika uticao, nema veze sa ovom emisijom, ali jesam se zaljubila. Sasvim slučajno se pojavio, a Žika je možda samo prizvao novu ljubav– istakla je Vesna i dodala da joj je novi dečko velika podrška u takmičenju i u životu. 

Na pitanje kako su se upoznali takmičarka je prvo pokušala da izbegne odgovor, a zatim je poklekla: 

– Preko prijatelja nekih smo se upoznali. Ali je mnogo lepo u ovim godinama biti zaljubljen, vidite kako sijam, oči mi sijaju!

Ona je pravi primer da nije kasno da se čovek pokrene na svim poljima, ali još uvek nije sigurna da li je spremna za brak.

– Je l’ smem da prećutim? Ne znam, to se nikad ne zna. Mogu da kažem “neću više nikad“ ,a u stvari nikad se ne zna… To je tako promenjiva stvar, svako tvrdi da ne bi ali ponovo uradi kad se ljubav desi- ističe pevačica i dodaje: 

– Nisam se nadala ovome, ali je rano da se priča o krupnim koracima, braku. Jednog dana, nije da ne želim udaju ali polako, ne zna se šta donosi dan, a šta noć.

 Ipak, za njenu novu ljubav Jakšić je imao posebnu poruku, a o čemu se radi, pogledajte u videu. 

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: I. Ankić