Login/Registracija

Aktuelna takmičarka NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Dvojnica Dare Bubamare VIŠE NIJE PLAVUŠA, pljušte pohvale, ali i komplimenti od UDVARAČA (FOTO)

Učesnica tekuće sezone „Nikad Nije Kasno“, Snežana Trifunović, očarala je milionski auditorijum kako svojim glasom tako i svojim stasom i vrcavom enrgijom koju je pokazala na sceni.

Još kada je prvi put szala na veliku Grandovu binu, Žika Jakšić istakao je kako ga podseća na Daru Bubamaru iz davnih dana kada je imala kratku frizuru, sa čim su se složili i ostali prisutni, nakon čega je ova informacija stigla i do same Dare koja je potvrdila sličnost sa takmičarkom.

Na iznenađenje mnogih, Snežana je odlučila da napravi drastičnu promenu, i plavu kosu ofarba u crno čime je zapanjila pratoce kada je objavila fotku u novom izdanju.

Kako kažu: „Lepim ljudima sve lepo stoji“, tako se i publika složila da je vaspitačica i ovu promenu sjajno iznela, međutim sličnost sa poznatom pevačicom nije izostala ni ovog puta s obzirom da je i Dara pre nekoliko godina imala kratku crnu kosu.

„Uz Lenu Kovačević, ti si najlepša žena u Srbiji“, „Fenomenalna promena“, „Sve ti dobro stoji“, samo su neki od komplimenata koji su se nizali ispod ove objave, a jedan gospodin nije krio osuševljenje pa je upitao i da li je slobodna.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić