Login/Registracija

AJNCER JE ZAMENIO MIKROFONOM PREKO NOĆI: Sudbinska priča finaliste koji je POSTAO PEVAČ na neobičan način

Mirnom energijom i moćnim glasom, ovaj takmičar osvojio je simpatije žirija i publike već pri prvom pojavljivanju kada mu je Enes Begović poručio da je on velika zvezda.


Otac mu je svirao frulu, pa je on poželeo da svira neki instrument i odlučio se za harmoniku koju je uzimao od komšije da svira.

Pevanjem je počeo da se bavi slučajno, dok je konobarisao u jednom kafiću, pa je umesto konobara posato pevač u istom lokalu, a od kada je osetio tu strast nikada nije želeo da prestane da peva.


Više puta je sarađivao sa mnogim bendovima, ali nikada nije skupio hrabrost da pokuša da gradi solo karijeru. Ipak, prošle godine osetio je da je spreman za novi početak, kada je počeo da živi u skladu sa motom „Nikad Nije Kasno“.

Iako je imao tremu, iz kruga u krug uspešno se borio sa njom i dokazao da ima glas vredan naše muzičke scene i uspeo da dođe čak do finala.


Dobio je komplimente kako odlično peva pesme Nedeljka Bajića Baje, ali odlično se snalazio i u numerama drugih izvođača.

– U mojoj porodici svi u imenu imaju početno slovo R, to nas asocira na radost– otkrio je takmičar, a do sada set verovatno zaključili da se radi o Radenku Biliću Mikiju.
Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić