Login/Registracija

40 GODINA prijateljstva KRUNISANO DUETOM! Obožavaćete pesmu “LEGENDI“ i nekadašnjeg FINALISTE (VIDEO)

Nekadašnji finalista takmičenja veterana Saša Milovanović Šasi objavio je novu pesmu i to ni manje ni više nego sa popularnim sastavom “Legende“.


Ovaj Kragujevčanin je pokušao sa ulaskom u svet estrade još osamdesetih godina kada je došao za Beograd i radio sa tadašnjom grupom “Šamar“ u kojoj je šef bio upravo Zoran Dašić Daša iz “Legendi“.

 – Kepa iz “Smaka“ me je doveo i upoznao sa Dašom i naše prijateljstvo datira od tada– rekao je svojevremeno Šasi koji je tokom višedecenijske karijere ostvario mnogobrojna poznanstva i prijateljstva sa pevačima.

Zato je logičan sled događaja bila i duetska pesma između “Legendi“ i njega u pesmi “Čuvaj Bože moje Kosovo“ u kojoj je veteran ukrstio glas sa frontmenom benda Nikolom Zekićem.

Muziku i tekst za ovu prelepu baladu uradio je Nikola Kostić Brojanica, dok je za aranžman bio zadužen čuveni Saša Lokner.

Bez mnogo pompe i marketinga momci su pesmu izbacili juče i ne sumnjamo da će vrlo brzo naći put do srca publike.

Za Grand Online Šasi je otkrio da ih očekuje i snimanje spota odmah nakon velikog koncerta “Legendi“ koji će se održati 07. aprila u “Kombank“ dvorani.

Podsećanja radi, grupa “Legende“ prošle nedelje proslavila je 35 godina postojanja i tim povodom najavila pomenuti koncert.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac