Za POBEDNIKA samo najbolje: Nermina provozali jedinim primerkom OVE LIMUZINE u Evropi

Aktuelni nosilac titule zvezde “Granda“ Nermin Handžić imao je uzbudljivo i radno leto, najviše zahvaljujući mentorki Viki Miljković koja ga je vodila na skoro sve nastupe sa sobom.

310402239 142901678198862 2555163387271092636 n

Njegova popularnost iz dana u dan sve više raste o čemu svedoče brojna gostovanja širom regiona i dijaspore, a gazde klubova se utrkuju ko će ga bolje dočekati i ugostiti.

Tako je bilo i na nastupu u Beču kada je po njega došla specijlna Porše limuzina, ali ne bilo koja već jedini primerak u Evropi.

Naime radi se o limuzini Porše Panamera koju su mu dali na raspolaganje sve vreme boravka u prestonici Austrije, kao i ličnog vozača, kako bi se osećao baš poput mega zvezde. Vožnja gradom privukla je pažnju prolaznika koji su zastajkivali, posmatrali i pokušavali da saznaju ko se nalazi u limuzini.

-Malo je reći da sam iznenađen, ja sam jednostavno ostao bez reči. Nisam ni sanjao da ću sa 19 godina ovako nešto doživeti. Ali ipak moram da kažem da ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nije bilo moje mentorke Viki i njenog supruga Tašketa koji se maksimalno brinu o meni, mojoj karijeri, kao i pesmi koju treba da snimim ovih dana– rekao je pobednik za Express.

BONUS VIDEO- U poseti Nerminu Handžiću