Vanja Bulić za Grand nakon što je postao deda: „Supruga i ja smo želeli da imamo devojčicu sa tim imenom, sin nam je ostvario želju“

Vanja Bulic

Voditelj i novinar Vanja Bulić juče je po treći put postao deda, a njegov najstariji sin i snajka dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Maša.

Vanja je za Grand potvrdio srećne vesti, a zatim otkrio se osećaju snajka i unuka.

Screenshot 2024 10 04 121709

Odlično su. Evo baš malo pre su me zvali na Viber, video sam ih, sve je super – rekao je Vanja i otkrio kako se oseća nakon što je treći put postao deda.

-Osećam se kao deda, šta da kažem. Jako sam srećan, moja žena i ja smo stalno spominjali da ako budemo imali ćerku da će se zvati Maša, ali evo sad imamo unuku koja će zvali Maša – rekao je Bulić.

Bulić je za Grand takođe demantovao da je ovo prva devojčica posle 75 godina u njihovoj porodici.

-To su izmišljotine, moja sestra ima dve devojčice, jedino je istina da sam ja želeo da imam ćerkicu, ali nisam. Imam tri sina i dva unuka, ali evo sad je stigla Maša i to je lepo – zaključio je Vanja za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Radivojević