U prvom krugu se TRESAO OD TREME, a sada se POKAZAO U PUNOM SJAJU: „To je put kojim treba da nastaviš“, poručio Mare

sasa pesic 1 1

Poslednji takmičar koji nam se predstavio večeras bio je Saša Pešić iz Niša, koji je u prvom krugu imao ogromnu tremu na kojoj je u međuvremenu radio, a članovi žirija na samom početku dali su mu vetar u leđa kako bi ga dodatno opustili pre početka nastupa.

– Ja sam pokušao da ovu emisiju prebacimu salon, a pošto mi nije uspelo doveo sam salon u „Nikad Nije Kasno“ – našalio se takmičar koji je izveo numeru od Dragana Stojnića „La boheme“.

Tokom Pešićevog pevanja zavladala je neverovatna emocija u studiju, a posebno su je osetili članovi žirija koji su primetili i njegov scenski napredak.

IMG 0696

– Ovo je Sale u punom svetlu, on je čovek te energije. Prava pesma i ovo je put kojim treba da nastaviš dalje– poručio je Saša Milošević Mare.

– Mene ste dirnuli. Meni je ovo bilo tako lepo, pitko i emotivno, pogotovo ples supruge i sina uz vaše pevanje su upotpunili ovu sliku i nema ništa lepše od srećne porodice, svaka čast– dirnuta je bila Sanja Kužet, a pohvalama se pridružio i Mirza Selimović koji je poželeo da u budućnosti čuje od takmičara i neku sevdalinku.

sasa pesic 3

Žika je predstavio njegovu podršku koju su činili supruga, sin i kum koji je Sašu pratio na gitari u uzvođenju druge numere za koju je izbarao „Ispod palme na obali mora“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić