Da li će joj doneti sreću? Pogledajte susret Teya Dore i Marije Šerifović na aerodromu VIDEO

FILP3079

Pevačica Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji 2024, otputovala je danas u Malme gde će nastupati sa pesmom „Ramonda“.
Teya Dora je danas, sa delegacijom, napustila Srbiju, na aerodromu „Nikola Tesla“ su se svi uslikali, a fotografija je objavljena na Instagramu.

-Torbe su čekirane, ali ono najbitnije staće i u ručni prtljag. Malme, vidimo se uskoro – piše u opisu fotografije.

Inače, Teya Dora je držala zastavu Srbije, bila je nasmejana i lepo raspoložena, a na put u Švedsku krenula je i Marija Šerifović koja tamo ima sutra zakazan koncert.

Podsetimo, pevačica je priznala i da oseća pritisak, kao i da je čeka velika doza neizvesnosti ali smatra da će sve proći kako treba jer je ekipa mnogo posla odradila.

– Da li ćemo nešto menjati u samom nastupu, videćemo kad odemo tamo, jer ta scena je potpuno druigačija od onoga što mi imamo ovde. Tokom proba ćemo videti šta bi trebalo promeniti da nastup bude najbolji mogući – dodala je Teya Dora i potvrdila da je scenski nastup značajno drugačiji od onog na PZE i da će stena takođe biti dosta veća.

FILP3090

Naša predstavnica veruje u uspeh u Malmeu, i naglašava da je njen tim složan.

– Treba da verujem u pobedu. Moj tim i ja se volimo i podržavamo, iskreni smo u tome što radimo i mnogo je lepa energija, to je najbitnije. Taj mir koji svi imamo, može da nam donese veliki uspeh – naglasila je Teya Dora.

Ona je dodala i koliko joj je bitna podrška majke, koja ipak neće biti sa njom u Švedskoj.

-Mama je oduševljena, ona sve prati. Na žalost neće moći da ide tamo sa mnom ali prati svaki korak i daje mi savete – priznala je Teya Dora.

BONUS VIDEO: Ispraćaj Teya Dore na Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić