Login/Registracija

ŠTA ĆE KOLEGINICE DA JOJ KAŽU? Cipka poručila: „U svakoj emisiji sam najbolje obučena“

Na pojavu atraktivne Aleksandre Tadić, ne ostaju ravnodušni ni muškarci, ni žene, a mnogi je nazivaju hodajućom provokacijom što Cipka pripisuje izazovnom stilu oblačenja.

-Volim da se oblačim izazovno, mada je sve to scenska garderoba. I nadam se da će neki ljudi koji to ne razumeju napokon shvatiti. Jedno je scena, a drugo je privatno. Za scenu uvek biram atraktivnu garderobu i u svakoj emisiji sam najbolje obučena! (smeh)- poručila je Cipka.

53ae72b87b45eb628840431af2c76ee601090af9

Gde god da se pojavi svi pogledi su zasigurno uprti u nju, mada Cipki to ni malo ne smeta.

-Navikli su svi da se tako oblačim, čak se i šale, pitaju gde je danas otvoreno i golo. Jednostavno su navikli da ja volim tako i to je to- ispričala je kroz smeh.

Ipak, osim stasa Cipka se slobodno može pohvaliti sjajnim vokalnim sposobnostima što je dokazala za ovih deset godina koliko je na sceni. Uprkos bogatom pevačkom iskustvu zbog nedavnog nastupa u rodnom gradu zadrhtale su joj ruke.

-Letos sam prvi put pevala u mom Majuru i imala sam takvu tremu da ne mogu da opišem. Veliku odgovornost i tremu imam pred mojim ljudima, nekako mi je u mom kraju najtenzičnije. Brinem da li će sve da prođe kako treba- priznala je Aleksandra.

83bad2cfc0c16ae71e2926db1e9a5352b8cdf1b4
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović