Važio za najboljeg frajera u „Zvezdama Granda“, a evo koliko je zapravo visok Mirza Selimović

mirza selimović visina

Pripadnici estrade često umeju da govore da ‘kamera vara’ kada su u pitanju kilogrami, pa čak i visina.

I dok se dame diče svojim oblinama, muškarci često ističu svoju visinu te je ekipa Granda rešila da vam otkrije koliko je visok jedan od najpoželjnijih takmičara „Zvezda Granda“, Mirza Selimović.

Kako je za Grand otkrio, Selimović je visok 182 centimetara, a verovali ili ne njegov kolega Nemanja Stevanović je iste visine.

mirza selimović visina

Mirza je tokom takmičenja posto miljenik publike zbog svog talenta, ali i miljenik pripadnica lepšeg pola koje na društvenim mrežama često ističu da je on jedan od najbojih frajera koji je kročio u „Zvezde Granda“.

Inače, o Mirzinom ljubavnom životu stalno se spekuliše iako već neko vreme pevač uživa u skladnoj vezi sa devojkom Jelenom o kojoj je nedavno govorio.

-Bez nje bi sve bilo drugačije, možda bih ja našao neki svoj put ali mi je ona mnogo pomogla. Ja volim to da istaknem, kako god to nekome zvučalo zbog nje sam postao bolji i zbog nje sam ovde gde jesam. Uvek me je gurala napred i nikada mi nije stajala na putu ka uspehu- ispričao je pobednik „Zvezda Granda“ za Hype.

BONUS VIDEO: Mirza Selimović progovorio o devojci

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović