Login/Registracija

OD „KRALJICE SPLAVOVA“ DO SKANDAL MAJSTORA: Ne bi ste verovali gde je sada Danijela Vranić

Pevačica Danijela Vranić, koju su mnogi nazivali „kraljicom splavova“ povukla se sa scene na vrhuncu popularnosti, te danas živi potpuno drugačijim i mirnijim životom.

Instagram danijelavranicofficial

Znamo je po hitovima „Voli me, ne voli“, „Da ne vidi ona“, „Ti mi nisi siguran“, a publici je ipak omiljena balada koju je snimila sa Acom Lukasom, „Niko kao ti“, nakon koje su pokrenute i spekulacije o romansi sa pevačem.

Danijela je oduvek bila u žiži interesovanja svih medija, ona je harala estradom i gradskim lokalima, pa je samim tim prva na sceni dobila nadimak „kraljica splavova“. Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro odbijala.

– Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam želela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pevala sve što bi neko poželeo. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam – rekla je ona i otkrila zbog čega je bila obezbeđenje svome bendu.

Danijelinu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je pretila policiji i da ih je vređala zbog čega su je priveli i zatvorili.

U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u pritvoru bila zbog trežnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pevačica znatno ugojila, te i rešila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Pevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno poslednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je poslednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Kako je za Kurir ispričala njena prijateljica, pevačica sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom.

– I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna – rekla je prijateljica za pomenuti medij.

Foto: Printscreen/Instagram/danijelavranicofficial,
Autor: B. Stuparušić