Obojica su dočekali svojih PET MINUTA, ali ko zaslužuje drugi krug?

U sinoćnoj emisiji “Nikad nije kasno“ predstavilo se šest fantastičnih vokala sa ciljem da pokažu svoj do sada skriveni talent i steknu mogućnost da makar i u zrelom dobu urade nešto po pitanju muzičke karijere.

0A0A5988

U toj nameri uspelo je njih četvoro, koji su mesto u drugom krugu obezbedili zahvaljujući glasovima stručnog žirija i publike u studiju. Međutim, preostala dva kandidata trenutno se nalaze na Fejsbuk glasanju i čekaju vašu pomoć.

Šarmantni Nero Kalić borio se kroz život i mahom radio kao građevinac, ali uprkos preprekama muziku kao prvu ljubav nikada nije ostavljao. Još kao srednjoškolac počeo je da peva po kafanama u rodnoj Crnoj Gori, a sada je zahvalan što mu je nakon četiri decenije pružena šansa u takmičenju veterana.

0A0A5820 1

Šarmirali ste ne samo žene već ceo studio-rekla je Tijana nakon Nerminovog nastupa.

Sa druge strane našao se i pravnik iz Beograda Peđa Davidović, koji je odlučio da u “Nikad nije kasno“ ispravi grešku iz mladosti jer peva odavno, samo što se nikad nije usudio da talenat i pokaže širem auditorijumu. Svojih pet minuta na sceni iskoristio je pevajući pesmu Kemala Montena “Nije htjela“ nakon čega ga je i žiri uporedio sa pokojnim pevačem.

0A0A5907 1

-Nekako ste po mimici pa čak i fizički slični Kemalu. Manir i duša Montena su sačuvani – poručio mu je Tonči Huljić.

Ukoliko želite da date podršku jednom od ova dva gospodina to možete učiniti OVDE, a vremena imate do sutradan u ponoć kada ćemo dobiti ulesnika drugog kruga takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac