Nekadašnji finalista više ne liči na sebe, smršao skoro 40 kila, transformacija je neverovatna! Evo u čemu je caka: „Kalorije su čista matematika“

toma filipovic

Kad se prvi put pojavio u šouu „Nikad nije kasno“, šoumen, pevač i kreativac Tomislav Filipović Čičak je priznao da je oduvek imao problem sa viškom kilograma. Ipak, nakon završetka serijala u kome je stigao do samog finala, pevač iz Usore rešio je da promeni život iz korena i smrša čak 40 kilograma.

I sam svedoči da mu nije bilo lako, ali je ponosan na sebe jer je uspeo i ističe da se sad bolje oseća i fizički i psihički.

Tomislav Filipovic smrsao

-Minus 38 ili u prevodu sa 137 na 99 kilograma – pohvalio se nekadašnji finalista i otkrio kako mu je to pošlo za rukom, ali i zbog čega mu prijatelji savetuju da prestane da mršavi.

-Moj program je zasnovan na tome da nije važno koliko imaš kila, već sala, jer ono ti stvara probleme. 99 kila za čoveka visine 184 centimetara je više nego dosta, ali te trening učini 10 kila mršavijim i onda ti kažu ‘Nemoj više, Tomo’. To je razumljivo, jer izgledaš kao da imaš recimo 85 ili 90– objasnio je Filipović.

tomislav f

Filipović je pozirao u staroj majici i pokazao neverovatnu fizičku transformaciju.

-Ova majica je bila uz telo pripijena, sad je suknja. To dijeta ne može, samo trening. I opet kažem -motiv. Sada je motiv minus 40, ali telo odlučuje kada će stati, kalorije su čista matematika. Možda stane danas. Bitno je u sebe verovati, čak i kad svi misle da ne možeš. Ovo je Mount Everest, veće planine nema, ali motiv je da stvoris veću sam- istakao je Tomislav.

t. filipovic

Kako je napravio neverovatnu transformaciju, tako sad ponude i pitanja stižu sa svih strana.

Mnogo vas je poslalo poruku ‘Šta, kako, je li zdravo…’, čak su me kontaktirali iz firme da im reklamiram proizvode, ali uzeti novac na taj način je varanje što prkosi mojim životnim načelima. Pod sloganom ‘Ne pitam te je l’ možeš, nego je l’ hoćeš „, sa jednim fitnes trenerom radimo na programu koji bi trebalo biti aktivan od osmog meseca. Oduzeti čoveku da jede ono što voli samo zato jer je masno ,je druga greška. Spojiti užitak u hrani i gubitak kilograma je savršena kombinacija. (dijeta je najveća kratkotrajna greška) – zaključio je Filipović čiju transformaciju možete da pogledate u nastavku.

toma filipovic

BONUS VIDEO: Tomislav Filipović Čičak – Paint in black

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić