PRAVA ISTINA o RAZVODU Mileta Kitića i Marte Savić: Komšije razvezale jezik!

Uprkos ljubavi Mileta Kitića i njegove supruge Marte koja traje već godinama unazad, mediji su ga nekoliko puta povezivali sa prevarama i razvodili.

Ipak, istina je potpuno drugačija što su potvrdile i prve komšije bračnog para.

– Sretala sam ih često ovde, međutim sada malo ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima u ovom kraju gde ja živim. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje gde uživa. Ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni – ističe izvor za „“Kurir“, dok je jedna od komšinica kratko prokomentarisala -Sjajne su komšije, uvek se fino jave.

03f69c072bd213ee8af207ea9b9ba4045cb176be

Da se par ponaša potpuno normalno i prizemno potvrdile su i radnice iz okolnih radnji koje tvrde da Mileta česšće viđaju s obzirom da Marta provodi mnogo vremena u raskošnoj vili u Dominikanskoj Republici koju je nedavno pazarila.

– Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile u ruci nosi novine i ide do prodavnice kako bi kupio namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim – priznaje jedan od izvora.

Tokom višedecenijske karijere Mile Kitić upoznao je sve cake šoubiznisa koje uspešno primenjuje kako bi zaintrigirao javnost, o čemu je nedavno govorio za Grandov portal.

 Moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za seks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smeh)- našalio se pevač u svom stilu, a potom priznao da je postojala samo jedna situacija kada je poželeo da se razvede.

O čemu se tačno radi saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović