LUNA I MARKO OTIŠLI U AMERIKU, a ona čuva njihovu naslednicu: „U sigurnim rukama“ (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković su sebi ispunili veliku želju, pa su otišli na put do Amerike, a njihova naslednica Mia je ostala u Srbiji.

Kako su oboje aktivni na Instagramu, sa pratiocima dele trenutke provedene u Americi, a sada je Luna pokazala i ko čuva njihovu ćerku dok su oni na odmoru. 

Naime, Đoganijeva je objavila fotografiju na kojoj su njene sestre Nina Đogani i Blankica Atijas, a Nina je držala malu Miju.

Tako nema sumnje da je njihova mezimica u pravim rukama, te da maloj Miji neće manjkati ljubavi i pažnje, a baka Anabela Atijas će priskočiti u pomoć kada je to potrebno.

336081 nina do iff
tagran

Podsetimo, Atijasova je u intervjuu za 24sedam otkrila da priželjkuje još unučića, kao i da je Mia unela veliku radost u njihovu porodicu.

– Naravno da priželjkujem. Ja Lunu ne pritiskam da požuri, jer sve će to doći u svoje vreme. Svako treba da oseti kada je pravo vreme da se ostvari. Ja toliko volim bekicu (Miu) da ne znam da li mogu da tako volim još nekog. Previše je volim. Srce me boli kad pomislim da bih morala da se posvetim nekom drugom, ne bih volela da nam niko oduzme ovo sada. 

Foto: Instagram/Youtube prinscreen,
Autor: A. Milinković