Kreator Stefan Ðoković nakon uspeha u Dubaiju, Milanu i Parizu otvorio vrata svog ateljea u Beogradu

Nova kolekcija Stefana Ðokovica od sada ima svoje mesto za sve one dame koje žele da je vide uživo i isprobaju svaki pažljivo dizajnirani komad. Glamur sa svetskih modnih pista je stigao na Dorćol i ima svoj kutak ĉiji enterijer je zamiŝljen kao oaza za sve ljubitelje mode.

Upravo na tom mestu se prave haljine po meri I baš tamo se vode mali modni razgovori i rađaju nove ideje sa poznatim dizajnerom Ðokovićem.
Na otvaranju su bile Stefanove dugogodiŝnje saradnice i muze iz javnog života prestonice koje često biraju bas njegove modele za svoje bitne prilike.

Tijana Stoisavljevic1 2

U nekada vrlo popularnoj ulici koja je dobila nadimak Silikonska dolina pojavile su se voditeljke Ana Pendić, Tijana Stoisavljević, Irina Radović, Bojana Ristivojević, Snežana Dakić, manekenka Tamara Nikolić, mlada i perspektiva  pevačica Zorja kao i Milan Nikolić, Jana Dacović i mnogih drugi koji su nesebično podržali novi poduhvat Stefana Ðokovića. Otvaranje ateljea je bila svojevrsna najava za reviju i izložbu fotografija koja će se održati 6. oktobra u najpopularnijem tržnom centru Galerija u Beogradu na vodi.

stefan djokovic 23092022 0013 1 scaled
Foto: Foto ATA stars,
Autor: N. Pantelić