Login/Registracija

„KRALJ I SLUGA“ ugledala svetlost dana: Martinijan Kirilovski novom pesmom obradovao fanove, komentari pljušte (VIDEO)

Mladi Makedonac Martinijan Kirilovski koji se zahvaljujući svom talentu i raskošnom glasu proslavio učešćem u „Zvezdama Granda“ konačno je izdao svoju novu pesmu.

Pevač je pesmu otpevao na makedonskom jeziku pod nazivom „Kralj i sluga“, a iako je izašla pre samo nekoliko dana već broji hiljade pregleda.

Harizmatični mladi pevač sigurnim koracima ide ka samom vrhu estrade, a njegovi fanovi ispod nove pesme ostavili su pregršt pozitivnih komentara: „Bravo, odlično vokalno izvođenje, a i pesma ti je ekstra„, „Fantastično, bravo“, „Ovo se čekalo„, „Veličanstveno“ – samo su neki od pozitivnih komentara koje su pevačevi fanovi ostavljali ispod videa.

Podsetimo, Martinijan je rođen u Kumanovu u Makedoniji 1997. godine. U pitanju je momak koji je već svojim prvim nastupom potpuno oduševio publiku i žiri. Njegov mentor bila je Jelena Karleuša koja je izvukla maksimum od njega.

Zahvaljujući svojoj harizmi, sve mlade devojke su poludele za njim čim je zasijao na sceni, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk