Login/Registracija

„KRAĆI MU JE FITILJ OD MOG“, Viki OTKRILA kako Taške reaguje na svađe u takmičenju

Već nekoliko setona Viki Miljković krasi jednu od žirijskih stolica u „Zvezdama Granda“ i pomaže mladim pevačkim nadama da se izbore za svoje mesto na estradnom nebu, ali na mnogo drugačiji način od njenog.

– Podsetila sam se malo tih školskih dana i tih dana kada sam odlazila na praksu, kada sam se pripremala za te neke stvari. Nije mi to strano i pričinjava mi veliko zadovoljstvo što mladim ljudima pomažemo, što ih učimo. Mi dobijemo dete koje ne zna mnogo toga, ali je talentovano i onda mi njega obradimo kao nebrušeni dijamant, naučimo ih i pripremimo za ovaj suroviji svet. I Taške i ja se radujemo svakom njihovom uspehu i nakon takmičenja- istakla je Violeta.

Iako se iskustvom u šoubiznisu itekako može pohvačiti, pevačica ne krije da je jedna stvar još uvek boli.

– Mene vređa neistina, a ne negativni komentari! Generalno me neistina vređa i boli, i u životu i evo sada u takmičenju. Ja sam kao neki Kalimero koji se uvek bori za pravdu i stalno vičem „Ovo je nepravda, nepravda!“, ali sa tim moramo da živimo. Ono što nas ne ubije to nas ojača, navikla sam- priznaje.

Kako se bliži finale muzičkog šou strasti među mentorima se ne smiruju, a sve u cilju da se izbore za svoje takmičare.

– Ne mislim da tu ima zle krvi, mi u žaru borbe jedni drugima kaže možda neke stvari koje ne bi trebalo. Ništa nije namešteno! Svako brani svog kandidata, ali na kraju kada se sve završi ja nikada ništa ružno ili loše nisam pomislila nikome, a kamoli mojim kolegama- tvrdi Viki i dodaje da bez obzira što je svake subote krkaj malih ekrana ne uživa sebe da gleda.

– Ne volim sebe da gledam, čak ni „Zvezdama Granda“, više Taške gleda. Njemu je fitilj mnogo kraći od mog i on generalno reaguje mnogo drugačije kada odgleda emisiju. Izvršim ja uticaj i objasnim mu da treba da shvata to drugačije kada se mi posvađamo i kada se ja branim- otkrila je članica žirija.

Foto: Z.K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović