Kao maloj joj je izmakla pobeda, a onda se desila ČAROLIJA: Iznenadićete se kad saznate ko je beba sa fotke

Nekada preslatka devojčica, a danas jedan od najboljih vokala na estradnoj sceni i najpopularnija pevačica za koju bi malo ko rekao da tokom detinjstva nije bila nestašna.

-Nisam stvarno bila neki nestaško. Uvek sam imala neke svoje vidove zabave. Naravno leti sam volela da budem u vodi dok ne poplavim, a zimi u snegu (smeh). Ali nisam bila nešto problematična- ispričala je jednom prilikom.

Iako je ćerka poznata pevačice i bubnjara, uspešnu karijeru izgradila je isključico zahvaljujući svom talentu, neverovatnom glasu i upornošću. Osim toga publika je danas voli zbog njenog smisla za humor i spontanosti.

marija serifovic 1

Još tokom tinjedžerskih dana shvatila je da je muzika jedino što je zanima.

-Sećam se jednog dečijeg festivala na kome sam pevala pesmu Vitni Hjuston i postoji čak ta kaseta, to je prestrašno. Na tom istom festivalu je učestvovala Jelena Tomašević koja je čini mi se pobedila, a ja sam bila neka 118. (smeh) Tada to kao nije bilo to, ali bila sam mala, nekih osam godina sam imala. Međutim odjednom se nešto dogodilo, iako se stvari obično pokvare kada se uđeš u pubertet, a kod mene su se popravile i desila se neka čarolija- prisetila se pevačica.

marija s

Njen trud i rad krunisani su pobedom na Evroviziji 2007. godine numerom „Molitva“ o čemu se i dalje govori, a danas je jedna od članica žirija popularnog muzičkog šoua „Zvezde Granda“.

e90ec3deb179453f3675d73a750c7c0d78edbf82

Pa ukoliko je niste prepoznali, naravno u pitanju je Marija Šerifović koju ćete uskoro gledati kraj malih ekrana u dobro poznatoj žirijskoj stolici.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović