JEDNIM POTEZOM ŠOKIRALA NACIJU: Otkrivamo gde je Konstrakta i šta radi

Nakon fantastičnog predstavljanja Srbije na Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta mesecima je bila pod budnim okom javnosti. Međutim, nakon završetka najpoznatijeg muzičkog festivala odlučila je da se povuče.

0b7387a7a921adbefbdb8a9845b36ec362ed7bd2

Po dolasku iz Torina gde je zauzela visoko peto mesto, rešila je da se povuče i vrati mirnijoj svakodnevnici, a mnogi se pitaju gde je Konstrakta i šta radi?

Đurićeva vreme provodi putujući i spremajući nove projekte, a jednom fotografijom izazvala je lavinu komentara.

Screenshot 20220929 103057

Naime, pevačica je pozirala na plaži, ali za razliku od svojih koleginica koje šetaju zanosne bikinije, Ana se fotkala obučena u crnom od glave do pete, dok su dve devojke pored nje ležale u kupaćim kostimima.

Jedan od najčešćih komentara korisnika društvenih rmeža je da je Konstrakta pnovo dokazala da je svoja, jedinstvena i uvek drugačija od drugih!

„Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl“, „Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice“, „Umetnica mora biti obučena na plaži“, „Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Ana Đurić Konstrakta je privukla pažnju domaće publike kao pevačica sastava „Zemlja Gruva“, da bi potom celu naciju učinila ponosnom osvojivši peto mesto na ovogodišnjoj „Evroviziji“ sa pesmom „In Corpore Sano“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović