„Ispunili ste sva očekivanja“ Danijela iz Zagreba oduševila žiri stasom i glasom

dnnk

Takmičarka Danijela Komljenović dolazi iz Zagreba i ima 42 godine. Majka je troje dece, zaposlena je kao prodavac klima uređaja, a u slobodno vreme voli da peva u čemu joj pomažu njene kolege iz benda sa kojima nastupa na raznim slavljima.

Muziku obožava od malena jer na taj način iz sebe izbacuje tugu, a puni se pozitivnom energijom. Velika želja joj je da zapeva uz orkestar maestralnog Ace Sofronijevića i upozna Žiku Jakšića, Draganu Katić i Sašu Miloševića Mareta.

Njena misija bi kako kaže bila da se pojavi barem u jednoj emisiji „Nikad nije kasno“. Danijela se publici predstavila zapevavši pesmu „Razmažena“ koju u originalu izvodi Jelena Rozga, a podršku su joj tokom nastupa pružali članovi benda sa kojima sarađuje i ćerka.

danijela 1

Članovi stručnog žirija bili su očarani kako Danijelinom pojavom i pozitivnom energijom, tako i pevanjem.

Moram da pohvalim produkciju, ranije sam pratio ovakve emisije, ovde su svi sjajni pevači, vaše pevanje je sjajno, ma vi ste sjajni– rekao je Peđa Jovanović.

-Moram da kažem da ste prezgodni. Stav i energija, ma svaka ti čast– dodala je Aleksandra Bursać.

I mi smo ovde razmaženi, a razmazili su nas upravo sjajni pevači. Ispunili ste sva očekivanja-kratko je prokomentarisao predsednik stručnog žirija Saša Milošević Mare.

Foto: Elena Srdić,
Autor: I.Grk