IMA NEKA TAJNA VEZA IZMEĐU NAŠIH VETERANA: Godinama sanjaju isti san! (VIDEO)

Subota je dan za druženje sa našim veteranima, a ova peta po redu emisija osme sezone „Nikad nije kasno“ donosi neočekivane obrte i brojna iznenađenja.

Milionskom auditorijumu i srtučnom žiriju će se predstaviti šest neverovatnih tačmičara između kojih postoji neka tajna veza, a koja je to veza saznaćete večeras od 21h na Prvoj televiziji.

Capture 2 4

Tri sjajne dane i tri momka će svojim pevanjem, ali i neverovatnim životnim pričama oduševiti sve kraj malih ekrana, ali i stručni žiri koji čine Tanja Savić, Dejan Petrović i Saša Milošević Mare. Ono što je posebno važno, ova emisija će biti prepuna predivnih emocija i kvalitetne muzike, kao i svaka do sada.

Profesorka iz Crne Gore će po prvi put ostvariti i svoj životni san. Zakleti roker koji se godinama bori sa velikom tremom će pokazati svima da je došlo njegovih pet minuta. Najstariji učesnik će svojim pevanjem hipnotisati sve i izazvati suze, dok će učesnica iz Zagreba oduševiti mnoge nesvakidašnjim fizičkim izgledom.

Capture 2 5

Svoju šansu će večeras iskoristiti i jedna dama koja se davno zarekla da će stati na veliku Grandovu scenu, a jedan gospodin će uprkos velikoj tremi pokazati da je ova emisija dugo čekala pevača poput njega.

ipiccy image 12

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka večeras od 21h na Prvoj televiziji u petoj po redu emisiji osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Kako su se veterani spremali za nastupe pogledajte u videu:

Foto: youtube,
Autor: A. Milinković