I TO SE DEŠAVA: Zbog ZVEZDA GRANDA Abida diskvalifikovana iz drugog takmičenja

Abida Milkunić iz Živinica trudi se da iz kruga u krug briljira na velikoj sceni „Zvezda Granda“, ali malo ko zna da je zbog audicije za najpopularniji šouu diskalifikovana iz drugog muzičkog takmičenja.

Naime, dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu saznala je da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću, što nije naišlo na razumevanje druge produkcije. 

008e4625542ffaef6de2978734fa513afc8b7c95

– U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za „Zvezde Granda“. Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli. Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila – ispričala je Abida u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala da joj je drago što se prijavila. 

– Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se – istakla je Abida. 

Ipak, u „Zvezdama“ je ispala već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje. 

– Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam „Hajde, da im pokažem šta znam“ – ispričala je mlada takmičarka iz Živinica.

59b30c24764fa0f6ae9f0af8364400db08122717

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić