Komšije oplele po Goci Lazarević, jednu stvar ne mogu da podnesu, ona im nije ostala dužna: „Mogu u svom dvorištu kako hoću“

goca lazarevic 2 ok

Pevačica Goca Lazarević poznata je po veseloj energiji i autentičnom glasu, koji njena publika obožava, međutim ne i njene komšije koje joj se često zameraju.

Pevačica je otkrila kako nije u dobrom odnosu sa susedima kojima smeta njeno ponašanje.

goca lazarevic u suzama progvorila o nasilju i batinama

Ja ovde živim 25 godina i ne znam ni kako se zovu komšije, ako znam par imena i oni mene ne interesuju. Ipak, njih zanima, jer sam ja grlata i jako glasno pričam i kažu mi često da sve znaju šta pričam da čuju. Čak i daju primedbe na moje glasne razgovore- priznaje Lazarevićeva koja tvrdi da je takvi komentari ne pogađaju:
-Ja mogu u svom dvorištu da pričam kako hoću, jer ne umem drugačije. Oni mi kažu da idem unutra da pričam, ali nisam se setila da im odgovorim da oni idu unutra ako im smeta– rekla je za Prvu pevačica.

0ee1f7dc9f1a23f04dff368c734f1c04fbeaf80a

Goca je nedavno za Grand otkrila da za nju postoji veća uvreda od komentara da ne zna da peva.

– Meni možeš sve da kažeš i da ne znam da pevam i kuvam, ali nemoj mi reći da sam ostarila i da sam ružna to nijedna žena ne voli– iskrena je Lazarevićeva koja se dotakla i svoje vrcavosti.

– Nemam recept, najbolje je ono stanje ili emocija za koju ne znaš da daš odgovor. Meni je drugarica doktorka rekla da imam dar od Boga jer delim najlepše emocije sa ljudima, a ona najgore. Radim ono što volim i zbog toga sam srećna- rekla je tada pevačica.

BONUS VIDEO- Goca Lazarević o kompleksima:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: