Emir Habibović i Tamara Selimović podelili srećne vesti: Par ne može da obuzda emocije, pljušte čestitke: „Usijanje moje radosti“

tamara i emir habibovic

Emir Habibović i Tamara Selimović uživaju u ljubavi i porodičnoj idili koju će uskoro upotpuniti dolazak na svet još jedne devojčice, ali dok čekaju novu prinovu danas je veliki dan za njihovu mezimicu Arianu.

Naime, prva ćerkica puni jednu godinu, povodom čega sus e ponosni roditelji oglasili na društvenim mrežama i uputili joj emotive reči uz mnoštvo zajedničkih fotografija i video snimaka koji su nastali u prethodnom periodu.

Screenshot 20230610 095543

Srce moje, još ne mogu da verujem da si mi dala snagu, veru za novi put. Snagu kroz pakao koji sam prolazio. Ne mogu rečima da opišem moju radost, sreću. Zahvaljujem se Bogu za sve što mi je dao. Od prevelikog iskušenja kroz život, pa sve do usijanja moje radosti sa mojom porodicom i decom. Ariana, kćeri, srećan ti prvi rođendan– napisao je Habibović koji je najavio veliko slavlje za 13. jun.

ipiccy image 9 2

Javna čestitka nije izostala ni od Tamare koja se prisetila najlepšeg dana u njenom životu kada je postala majka.

Ćerka moja, život moj! Srećan divan dan, srce moje. Volim te najviše na svetu. Srećan 1. rođendan Ariana- napisala je ona, dok se brojni pratioci pridružili najlepšim željama.

emir habibovic i tamara selimovic 768x540 1

Podsećamo, Emir je za Grand otkrio detalje Tamarinog prvog porođaja, koji se dogodio u trenutku kada je on bio van zemlje.

– Ja sam u četvrtak otišao u Austriju gde sam imao nastup i računao sam da se neće poroditi dok se ja ne vratim, ali ona je imala osećaj da će to biti u petak i bila je u pravu. Nakon nastupa, legao sam da spavam i ostavio sam telefon pored glave za svaki slučaji trgnem se oko 3 i vidim propuštene poziveOna je bila sama kod kuće i uspaničila se, rekao sam joj da ide kod komšija, koje nismo ni znali od ranije i oni su je odvezli u bolnicu i zahvaljujem im se– prisetio se Habibović.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić