Login/Registracija

DOM KAO IZ ČASOPISA: U ovom LUKSUZU živi ZVEZDA GRANDA – Tamara Živković (VIDEO)

Ovog leta Grandova ekipa patrolirala je crnogorskim primorjem i imala ekskluzivnu priliku da poseti dom finalistkinje “Zvezda Granda“ Tamare Živković.


Nasmejana zvezda “Granda“ otvorila je vrata svog luksuznog doma u Kotoru u kom živi sa majkom i sestrom, kao i ocem koji je trenutno na brodu. 


Iako smo očekivali da njen dom odiše primorskim detaljima, s obzirom da živi na moru, iznenadili smo se kada smo ugledali moderniji enterijer kao iz svetskih časopisa.

U dnevnoj sobi preovladavaju minimalizam i sivi tonovi, upotpunjeni zanimljivim detaljima koje je sa svetskih putovanja donosio Tamarin otac, inače pomorac.


– Ovaj slon i majmun su zapravo napravljeni od kokosa a u njima se čuvaju pravi, biljni čajevi. Otac voli da sa raznih putovanja donese neke sitnice, a inače su on i majka bili zaduženi za opremanje kompletnog stana, sestra i ja se nismo mnogo pitale (smeh). Jedino što smo unele jeste fotografija sa pravilima kuće Živković. Inače ovde ne bih ništa promenila, jer kad uđem, osetim neku toplinu doma, ostalo je sve nebitnootkrila nam je Tamara, čije fotografije krase dnevni boravak u kom porodica Živković provodi većinu dana.

– Inače se okupljamo u dnevnoj sobi, ali kada krene da se smrkava volimo da izađemo na terasu i posmatramo zalazak sunca. Ovo je najlepši pogled – istakla je pevačica koja je ponosna vlasnica zaista jednog od najlepših pogleda na Kotor. 

Kako u kuhinju slabo zalazi, za Grand je napravila izuzetak i priznala da najbolje kuva domaću kafu i pastu sa četiri vrste sira. 

– Tamara kuva fenomalno, ali kad bi se šalili. Od kad se preselila u Beograd, i živi sama, mogu da kažem da kuva najbolju kafu na svetu (smeh)- dobacuje njena mama i ističe da ćerkama ne dozvoljava previše da se mešaju u njen posao, budući da je vrsna domaćica i kuvarica, u šta smo se i uverili. 


Imali smo priliku da zavirimo i u najlepše opremljenu sobu u domu mlade finalistkinje, a to je, kako kaže, prostor njenih roditelja koji krasi još jedan balkon sa fantastičnim pogledom na more. 


Tamara nas je povela i u svoj omiljeni kutak koji je sama uredila, a koji je upotpunjen brojnim medaljama i njoj bitnim priznanjima koja je još kao učenik i student Muzičke Akademije osvojila.

Kako izgleda luksuzni dom mlade pevačice i zašto je ovo jedan od najlepših pogleda koji smo do sad videli, pogledajte u videu.

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić/T.Bogavac