Znate li šta je po zanimanju Đorđe David? Roker delio klupu sa ovom velikom zvezdom, fakultet ga nije sprečio da se bavi muzikom

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 3 ok

Đorđe David je član žirija već nekoliko godina u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a većina ga voli kao rokera koji je u karijeri otpevao istorijske hitove.

djordje david


Pevačku karijeru Đorđe je započeo kao solista rok grupe „Generacija 5“ kada je stekao vrtoglavu popularnost. Kasnije je menjao sastave okrenuvši se čvršećm roku a imao je i zapažene solističke nastupe.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 2 ok


Đole je prepoznatljiv po britkom jeziku, iskrenosti i čvrstom stavu o svemu što priča, a uprkso tome što je godinama na javnoj sceni malo ko zna šta je zapravo po profesiji.

Đorđe David je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i to u klasi sa Anicom Dobrom, Goranom Radakovićem i Nebojšom Bakočevićem.

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 28052023 FOTO MUNJA 11 ok


Đorđe se logično pojavio više puta i na velikom platnu. Glumio je u nekoliko filmskih ostvarenja kao što su „Šmeker“, „Goli život“, „Sinđelići“, „Vojna Akademija“ i ostali. I danas igra u nekoliko pozorišnih predstava, ali je rokenrol kao veika ljubav i životna filozofija ipak zauzela primat u njegovom životu.

BONUS VIDEO: Đorđe David proslavio rođendan u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić