Login/Registracija

Ana Bekuta nakon Mrkine smrti donela VAŽNU ODLUKU, porodica PRESREĆNA

Pevačica Ana Bekuta pre skoro godinu dana je ostala bez svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u novembru prošle godine. Ona je sada odlučila da krene dalje i posveti se sebi, i u tome su joj pomogli njeni unuci.

– Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja emisija i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život – ispričao je izvor za Informer, ističući kako su Anini unuci najzaslužniji što je pevačica živnula.

– To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž – kaže dobro upućeni izvor i dodaje kako su sve kolege oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac