Login/Registracija

SPEKTAKULARAN POČETAK: Jeste li spremni za početak najslađeg i najmlađeg muzičkog takmičenja?

Startovali smo sa drugom sezonom takmičenja Neki Novi Klinci! I ove sezone kao i prethodne, na početku današnje emisije dočekali su vas naši Ana Sević i Milan Mitrović, koji će i ove godine pomoći u traženju nove mlade zvezde!

Ove godine, prvu epizodu otvario je i šestočlani žiri u sastavu, Bane Mojićević, Ivana Selakov, Haris Berković, Rada Manojlović, Milan Topalović Topalko i Jelena Kostov! Pored nove scene, Ana i Milan su nam predstavili i nova pravila! U svakoj emisiji prolazi po šest kandidata u drugi krug takmičenja! Da bi kandidat prošao direktno u narednu emisiju mora da dobije svih šest glasova od žirija! Ukoliko kandidat ne dobije svih šest glasova, prolazi u baraž koji će se održati na kraju emisije! Pa da počnemo!

Prvi kandidat koji se predstavio u novoj sezoni je Elena Barišić koja se u ovoj emisiji pevala pesmu ‘Rijeka bez imena’, Marije Šestić. Mlada Elena, dobila je svih šest glasova i plasirala se direktno u sledeći krug takmičenja! Rada Manojlović je istakla da je prva kandidatkinja na spektakularan način otvorila novu sezonu, a ostatak žirija se složio sa njom!

‘Elena, složiću se sa svojim kolegama, a moram da dodam ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti jedna ozbiljna sezona!’ – rekla je profesorka, Ivana Selakov!

Drugi takmičar u današnjoj emisiji bila je Lizabet Biljali, i peva novi hit Aleksandre Prijović ‘Totalna anestezija’! Na prve taktove ove pesme, žiri je odmah zaigrao! Malena Lizabet dobila je takođe svih šest glasova stručnog žirija, i osigurala je sebi prolazak u drugi krug takmičenja!

‘Ti si zasluženo prošla dalje’, rekla je Jelena Kostov, dok je Rada Manojlović pohvalila Lizabet i istakla da je ona rođena da bude pevačica!

Sledeći kandidat bila je Ema Aljukić, i pevala je pesmu evrovizijske predstavnice Sanje Vučić, ‘Iza osmeha’! Kada je Ema zapevala, žiri je ostao zapanjen! Ema je dobila četiri pozitivna glasa, i prošla u baraž na kraj emisije!

‘Ti si ubila kako si otpevala’, rekao je Topalko!

‘Zaslužila si da dobiješ vise glasova! Ako ne prođeš, ja ću lično reći Saši Popoviću da ja odoh odavde!’, kroz smeh je prokomentarisala Rada Manojlović!

Jedno jeste sigurno da je Ema izazvala velike emocije među našim žirijem!

Četvrta kandidatkinja koja se predstavila u današnjoj emisiji je Tijana Župac! Tijana je i prethodne godine bila kandidat našeg show-a, a danas je pevala Cecinu pesmu ‘Dođi’! Posle nekoliko taktova, glasovi su krenuli da pljušte, i žiri kao I publika ostali su oduševljeni! Tijana je dobila svih šest DA, što znači da ćemo je gledati i u sledećem krugu takmičenja! Bravo!!

Peti kandidat je devetogodišnja Andrijana Kukučka iz Stare Pazove, i danas je pevala pesmu Jelene Tomašević ‘Bitanga i princeza’! Ona je dobila četiri pozitivna glasa, i slušaćemo je u baražu na kraju emisije!

Današnji šesti kadidat bila je Adna Avdić i pevala je pesmu Ane Bekute ‘Godinama’! Ovaj pravi narodnjak i prošlogodišnja kandidatkinja, bacila je žiri u sevdah i automatski su pozitivni glasovi počeli da padaju! Adna je takođe dobila četiri pozitivna glasa, a ovaj anđeoski glas ćemo čuti opet na kraju emisije!

‘Adna, sve si bolja i bolja! Dosta si sazrela u odnosu na prošlu sezonu! Bravo!’ rekla je Ivana Selakov.

Pod rednim brojem sedam, danas se predstavio Miloš Samardžić I pevao je pesmu grupe Negativ ‘Ja bih te sanjala’! Žiri je čekao sam kraj pesme da bi dao svoje glasove, i Miloš je dobio tri pozitivna I tri negativna glasa!

‘Nisi morao da odaberes žensku pesmu, možda bi se bolje predstavio sa muškom pesmom, a komentarisanje pevanja bih prepustio profesorki Ivani’, rekao je Topalko.

Ivana je pohvalila, ali i iskritikovala Miloša, ali je ipak istakla da želi da ga čuje još jednom u baražu!

Osma kandidatkinja danas je Milena Đukić koja je razdrmala ziri pesmom ‘Avlije Avlije’, pa su Bane i Jelena malo zaigrali i kolo! Milena je dobila pet pozitivnih glasova!

‘Svidelo mi se kako si otpevala ovu pesmu, na svoj način I sa svojim trilerima, kao Silvana Armenulić!’ rekla je Rada Manojlović, dok je Jelena pohvalila kako zrači i kako je veoma lepa!

Poslednja kandidatkinja za danas je bila Milena Nestorović koja se predstavila sa pesmom Jelene Tomašević ‘Košava’! Milena je nažalost dobila samo jedan pozitivan glas, ali to ne znači da je ispala iz takmičenja, već da ćemo je opet slušati na kraju emisije!

‘Moraš još mnogo da vežbaš, ali moram da ti kažem da imaš najlepše oči koje sam ikada video!’ rekao je Topalko.

Milena se rasplakala zato što nije dobila više pozitivnih glasova, i Haris je u znak podrške promenio svoj glas u DA! Dvanaestogišnju Milenu ćemo gledati u baražu!

Sada kada je glavni deo takmičenja završen, dok naši klinci odahnu i pripreme se za baraž, član žirija Rada Manojlović otpevaće pesmu sa svog novog albuma ‘Metropola’! Uživajte!

Ona se takmičila pre svega u Zvezdicama Granda, zatim nekoliko godina u Zvezdama Granda, i prethodne sezone konačno je došla do velikog finala u Zetri! Aleksandra Mladenović je jedini ženski finalista koji je došao do prva četiri mesta u finalu i sada je došla da podrži naše klince i da promoviše svoju novu i prvu pesmu ‘Moj si, nek si najgori’!

Ukoliko ste propustili današnju emisiju, istu možete pogledati ovde:

https://youtube.com/watch?v=4TTg5aftmA4

Tekst: N. Mitrović / Foto: Z. K. Munja / D. Milošević