Login/Registracija

NEKI NOVI KLINCI: Sa njima smo zatvorili drugi krug!

Stigli smo do kraja drugog kruga! Sedam parova večeras se bori za prolazak dalje. Led su probile dve devojčice, Jelena i Anđela. Žiri je glasao i rekao da mora ponovo da ih posluša u baražu. 

Posle devojaka na red su došla i dvojica petnaestogodišnjih momaka, Nenad i Emrah. Kada je Emrah zapevao „Kilo gore, kilo dole“ ceo žiri bio je na nogama! Nenad je dobio svih šest glasova i direktno prešao u treći krug, dok Emrah mora u baraž.

Ponovo dve dame, Branislava i Maja. I opet Severina, posle Jelene koja je pevala „Kao,“ Branislava je odabrala „Grad bez ljudi!“ Maja Stanišić, takođe je imala interesantan izbor pesama. Kada su otpevale obe pesme, rezultat je bio izjednačen. Obe devojke dobile su po šest glasova. Žiri je morao ponovo da glasa, pa je Branislava direktno prošla dalje, dok je Maja morala u baraž. 

Sada su opet na redu dvojica momaka, Miodrag i Ivan. Jelena Kostov rasplakala se dok je pevao Miodrag, kao i njegova mama u bekstejdžu. Ivana Selakov rešila je da snimi mobilnim telefonom Ivanov nastup! Amar Gile izašao je da čestita takmičarima. Ivana je rekla da uživa kada su na sceni ovakvi kandidati. 

Još dve devojčice predstavile su se žiriju, Ilma i Aleksandra. Obe kandidatkinje moraće da okušaju sreću u baražu. Sledeće kandiatkinje su vršnjakinje Elena i Valentina. Šest glasova je dobila Elena za koju je Nenad Manojlović rekao da je bomba puna energije! Valentina mora da peva u baražu. Ostao je još jedan, poslednji sedmi par za večeras, Jovana i Frosina. I ponovo jedna prolazi direktno, druga ide u baraž!

Uvek imamo i goste na sceni. Ovog puta došao je Mirza Delić i to u vrlo interesantnoj majici!  

Kada je žiri preslušao sve kandidate, odlučio je koga ćemo gledati u trećem krugu. Direktno je prošlo njih petoro, a ostalo je još tri mesta! Dalje idu Nenad Osmanović, Branislava Isaković, Maja Stanišić, Miodrag Lovrić, Ivan Rajić, Ilma Gutić, Elena Milenković i Jovana Lazarević.

Sledećeg utorka startuje treći krug! Vidimo se u 21h na Grand TV!

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović