Login/Registracija

Kao mali imao je govornu manu, a kasnije pevao sa SNEŽANOM ĐURIŠIĆ?! Ko je Dragan Ranković BOCKE?

Dragan Ranković Bocke (59) dolazi iz Rušnja.

Za sebe kaže da je do sedmog razreda imao govornu manu i gotovo nije umeo da govori. Voleo je da peva od malih nogu i oduvek je smatrao da je taj dar dobio od boga.

Prijavljivao se i na razne audicije od kojih je i „Raspevana jesen“, gde je od 3000 kandidata, bio je dvanaesti. Sa njima je išao na turneju i kako ističe, publika ih je volela jako, te su mu ostala divna sećanja na taj period.

 – Najveći hobi mi je drvo, njegova obrada i prerada i zaista uživam u tome. A voleo bih da se pojavim u ovoj emisiji, kako bi videli ljudi da sam živ još, da me ima, jer sam na mnogim mestima pevao, setiće se već neko kad me bude video – rekao je on.

769d1f2e553f5091a25883fc9390d7a1fc7dbf79

Na Draganino pitanje „Ko treba da vas se seti“, on je izjavio da je pored svojih kolega i prijatelja mislio i na poznate umetnike sa kojima je sarađivao, među kojima je i Snežana Đurišić, pa je kandidat iskoristio ovu priliku da je pozdravi.

Janko Ranković, Draganov bratanac i Sloba Stefanović, dugogodišnji prijatelj kandidata, došli su sa njim da mu pruže podršku.

Sanja mu je pre početka pesme rekla da ima težak zadatak, buduči da je javno rekao da se profesionalno bavi muzikom i da dolazi iz muzičke porodice, međutim, čini se da je Dragan taj zadatak lako rešio.

On se odlućio za pesmu „Ne klepeći nanulama“ Nedžada Salkovića, a nakon izvođenja obratio mu se žiri.

– Jako je teško ovo pevati, tako da svaka čast, bilo je sjajno – rekao je Mare.

– Raznežili ste nas stvarno, stvaka čast, ovo je vama treća sreća, vidi se – dodala je Ivana. 

I Ksenija i Sanja, bile su očarane kandidatom, te su imale samo lepe reči za njegovo pevanje.

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković